Ndèye-Amy Niang, Belgium

C2 Proficiency (CPE)

“Deze C2 voorbereidingscursus stelde me in staat om op mijn best te zijn voor het examen. Elke les was goed georganiseerd en vooraf gepland, rekening houdend met de tijdschema’s van alle deelnemers. Naast het oefenboek dat we voor aanvang van de cursus ontvingen, voorzag de docent ons van extra materiaal zoals woordenschatuitleg en een software om ons te begeleiden bij onze schrijfopdrachten, die, indien nodig, werden gecorrigeerd en binnen een week naar ons werden teruggestuurd met goede feedback. Het voorbereidingsboek is gevuld met voorbeelden van examenvragen en talrijke examen- en schrijfmappen aan het einde van elke eenheid, die ons hielpen de examenvorm te leren kennen.

Ik heb 220/230 gescoord op het C2 Proficiency examen dankzij deze cursus en kan het iedereen die geïnteresseerd is ten zeerste aanbevelen.

Deel dit bericht